Om oss

Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av konfektyr, choklad och lakrits av mycket hög kvalitet. Vi vill att du som möter oss i olika sammanhang, här via hemsidan eller kanske på någon mässa, ska känna att du är viktig, du som kund står alltid i centrum och vår målsättning är att du alltid ska vara nöjd med oss och våra produkter.

Vi levererar till återförsäljare, företagspresenter till personal, kunder och leverantörer och har en webshop för dig som är privatperson. Du är självklart varmt välkommen att handla hos våra återförsäljare.

Välkommen med din beställning!

Historia och nutid

Hans Hugos som varumärke har funnits sedan 2007, men sedan 1 oktober 2016 är det vi, Cissi och Stefan, som driver företaget Glittvik Delikatess AB. Vi har arbetat med helt andra saker innan vi köpte företaget och det är en spännande resa vi gör. Hittills har vi gett oss in i en ny bransch, flyttat lagret till Göteborg, varit på mässor, provsmakat produkter för att kunna erbjuda dig ett fantastiskt sortiment och utvecklat förpackningar tillsammans med Tobias. Vi fortsätter arbetet med att utveckla och förnya oss - det är ju en av få saker vi vet med säkerhet: att tillvaron ständigt förändras.

Vi vill behålla en del av det gamla, som bär historian, som är genuint, som landar erfarenheter. Med det vill vi hälsa dig välkommen att följa med oss in i framtiden.

Vårt motto

Vi tror på generositet. Vi vill skapa långsiktiga relationer. Vi tror på snällhet i mötet mellan människor i alla sammanhang kombinerat med professionalitet i affärssammanhang. Vi vill att vårt företagande ska vara ett sätt att förbättra världen. Därför är det viktigt för oss att vårt företag kan bidra till att människor får det bättre. Det kan vara ett leende, som får någon att orka en dag till, det kan vara att skapa arbetstillfällen för kvinnor som på så sätt kan skyddas från människohandel. Medmänsklighet och omtanke. Vi är övertygade om detta kan ske genom lite Vardagslyx och Smakfulla godsaker.

Vi packar våra "gebortkorgar" i korgar som sys i Moldavien, som på så sätt skapar arbetstillfällen. Våra skärbrädor som vi använder när vi gör lakritsbrickor, tillverkas av Krimprod: "vi bryter den onda cirkeln" - och detsamma gäller för våra lakritskalendrar till jul. Under 2020 gör vi en försiktig introduktion av  vårt varumärke "CARETRADE" som vi hoppas ska växa med tiden.

Välkommen till vår värld av Smakfulla godsaker!