Nyheter

Vår lagershop, är öppen igen i augusti, vi lägger ut öppettider på Facebook (Hans Hugos) och Instagram (hanshugosofficial). Gilla oss gärna där. Välkommen!

Återförsäljarmässor, hösten 2020, du hittar Hans Hugos Smakfulla godsaker på:

Trend & Form, Åby i Mölndal 9-11 augusti. Mässan är inställd, så vi hälsar alla våra återförsäljare välkomna till vårt lager, som ligger ett stenkast från Åbymässan, där vi kommer att ha en egen visning av Hans Hugos sortiment inför säsongen 2020-2021. Vi bjuder på kaffe, såklart. Gör en trevlig Göteborgstripp, boka tid genom Åsa; salj@hanshugos.se så ser vi till att det inte blir trängsel. Vi har luftigt och gott om plats. 8-11 augusti. Varmt välkommen!

Vi kommer att finnas i Stockholm 18-20 augusti, boka tid med Åsa på salj@hanshugos.se Formex ställs in, men vi kommer att vara på plats i Stockholm ovanstående datum, oavsett Formex, så varmt välkommen att boka tid med oss i Stockholm, antingen kommer du/ni till hotellet i Älvsjö eller så besöker vi dig och din butik. Boka via Åsa på salj@hanshugos.se. Ser fram emot att träffas!

 

Konsumentmässor, i höst planerar vi för Hans Hugos Smakfulla godsaker på:

Sparkling på Svenska Mässan i Göteborg, 16-17 oktober.

Öl & Whiskeymässan på Svenska Mässan i Göteborg, flyttad till 30-31 oktober.

Mässa på KFUM-gården Vidablick utanför Jönköping, 31 oktober-1 november.

Julmarknad på Tjolöholms slott, 13-15, 20-22, 26-29 november.

Vin & Deli på Svenska Mässan i Göteborg, flyttad till 4-5 december.

Choklad- och Lakritsfestivalen på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg, 2-4 oktober 2020... Choklad- och Lakritsfestivalen är framflyttad till 2021.

 

Du är alltid välkommen att handla i vår webbshop.

 

Lite solsken denna vår:

Framgång och succé i Lenas mysiga och välkomnande Lakritsbutik och café i Jönköping.

Vi tyckte att det var både inspirerande och roligt när Lena hörde av sig förra året och undrade om vi ville bli leverantörer till hennes nya lakritsbutik i Jönköping. Såklart att vi ville! Och ett fint samarbete startade. Lena blev snabbt en storkund hos oss och nu när jag frågar Lena vad som fick henne att starta en lakritsbutik svarar hon med ett skratt att det beror på att hon är lat - hon gillar själv lakrits och ville tillgodose sitt eget lakritsbehov - och det var tydligen fler som hade samma behov :-) Ja, det låter ju enkelt… 

Och det finns fler som gillar lakrits - varenda stad borde ha sin egen lakritsbutik. Känns det inspirerande att läsa... det kanske är DU som ska öppna nästa butik. I en annan stad. Vi levererar med glädje, och Lena har lovat att svara på frågor, om du har tankar och funderingar kring att öppna en butik för lakritsälskare. 

Lena själv är lite förvånad över att det går så bra, men det kan bero på att det är något unikt, funderar hon. Självklart spelar det roll hur Lena möter sina kunder. Hon säger själv att hon inte gör saker ”by the book” och hennes varma beskrivning av sitt genuint äkta intresse för människor skapar såklart den välkomnande atmosfär som finns i hennes butik. Hon gillar att få kontakt. Hon gillar att hennes kunder kommer in med tips, idéer, recept. Det blir en trevlig pratstund. "Människor gör mig glad, människor är kul - jag har bästa kunderna", säger hon med värme i rösten. Hennes människointresse märks också då vi skulle ha lakritsprovningar i Jönköping till förmån för föreningen Nya Drömmar, på VOX hotel. Lena var genast på banan för att hjälpa till, bidrog till vår goodiebag, och sålde i höstas med glädje julkalendrar från vårt CARETRADEsortiment.

Vi byter några ord om vårt framtida samarbete, och Lena säger direkt att hon vill vara med och prova nya smaker, hon vill gärna vara testbutik, utveckla nya smaker och vill kunna vara en plats för nyheter. Det är så spännande och fyllt av glädje att få samarbeta, hjälpas åt och erbjuda guldkant på lakritsvardagen.

Varmt välkommen att följa med oss in i framtiden. Varma hälsningar från

Lena på Lakrits, butik & café i Jönköping och Cissi på Hans Hugos

  

 

Här ser du alltid våra senast inlagda produkter: