Nyheter

Vår lagershop, är öppen några dagar per månad, vi lägger ut öppettider på Facebook (Hans Hugos) och Instagram (hanshugosofficial). Gilla oss gärna där. Välkommen!

    

Vi kommer att hålla lagershoppen öppen extradagar i höst med möjlighet att köpa julklappar och Smakfulla godsaker. Givetvis tar vi hänsyn till folkhälsomyndighetens råd och restriktioner.

Du är alltid välkommen att handla i vår webbshop.

 

Vilken härlig atmosfär på Lakritshörnan i Karlskrona

Anna och Anders hörde av sig till oss våren 2020. ”Dags att öppna en lakritsbutik i Karlskrona!” var budskapet och vi på Hans Hugos var givetvis med på tåget. Så jag tog just tåget till Karlskrona och träffade dem med orderblocket i högsta hugg och en massa smakprover på plats. Det blev viss coronafördröjning då tanken var att öppna på lakritsens dag den 12 april, men öppningen flyttades istället till maj. Fräscha fina lokaler och ett varmt mottagande med Annas härliga dialekt och hennes vilja att ge service och kunna erbjuda ett brett Hans Hugossortiment med lakrits och choklad gör besöket på Lakritshörnan till ett rent nöje. Ett smakfullt nöje. Glädjande, tycker vi på Hans Hugos!

Från 1 oktober är det Anna som äger och driver Lakritshörnan och det firade vi med två premiärlakritsprovningar i butiken fredag 2 oktober och lördag 3 oktober, då Cissi från Hans Hugos var på plats och höll i provningarna. Det var uppskattade smakupplevelser blandat med skratt och trivsam gemenskap. Favoritsmaker och nya smaker, oväntade smaker och några härliga klassiker. Vi önskar Lycka till med butiken!

Och du som funderar på att starta en lakritsbutik i din stad. Hör av dig. På Hans Hugos levererar vi Smakfulla godsaker med glädje. Varmt välkommen in i Hans Hugosfamiljen!

 

Framgång och succé i Lenas mysiga och välkomnande Lakritsbutik & café i Jönköping.

Vi tyckte att det var både inspirerande och roligt när Lena hörde av sig förra året och undrade om vi ville bli leverantörer till hennes nya lakritsbutik i Jönköping. Såklart att vi ville! Och ett fint samarbete startade. Lena blev snabbt en storkund hos oss och nu när jag frågar Lena vad som fick henne att starta en lakritsbutik svarar hon med ett skratt att det beror på att hon är lat - hon gillar själv lakrits och ville tillgodose sitt eget lakritsbehov - och det var tydligen fler som hade samma behov :-) Ja, det låter ju enkelt… 

Och det finns fler som gillar lakrits - varenda stad borde ha sin egen lakritsbutik. Känns det inspirerande att läsa... det kanske är DU som ska öppna nästa butik. I en annan stad. Vi levererar med glädje, och Lena har lovat att svara på frågor, om du har tankar och funderingar kring att öppna en butik för lakritsälskare. 

Lena själv är lite förvånad över att det går så bra, men det kan bero på att det är något unikt, funderar hon. Självklart spelar det roll hur Lena möter sina kunder. Hon säger själv att hon inte gör saker ”by the book” och hennes varma beskrivning av sitt genuint äkta intresse för människor skapar såklart den välkomnande atmosfär som finns i hennes butik. Hon gillar att få kontakt. Hon gillar att hennes kunder kommer in med tips, idéer, recept. Det blir en trevlig pratstund. "Människor gör mig glad, människor är kul - jag har bästa kunderna", säger hon med värme i rösten. Hennes människointresse märks också då vi skulle ha lakritsprovningar i Jönköping till förmån för föreningen Nya Drömmar, på VOX hotel. Lena var genast på banan för att hjälpa till, bidrog till vår goodiebag, och sålde i höstas med glädje julkalendrar från vårt CARETRADEsortiment.

Vi byter några ord om vårt framtida samarbete, och Lena säger direkt att hon vill vara med och prova nya smaker, hon vill gärna vara testbutik, utveckla nya smaker och vill kunna vara en plats för nyheter. Det är så spännande och fyllt av glädje att få samarbeta, hjälpas åt och erbjuda guldkant på lakritsvardagen.

Varmt välkommen att följa med oss in i framtiden. Varma hälsningar från

Lena på Lakrits, butik & café i Jönköping och Cissi på Hans Hugos

  

 

Återförsäljarmässor, Hans Hugos Smakfulla godsaker:

Vi avvaktar rådande läge med pandemin och ser vad som finns för spännande mötseplatser i framtiden. Välkommen att kontakta oss!

Konsumentmässor vi planerar för Hans Hugos Smakfulla godsaker:

Vi avvaktar rådande läge med pandemin och ser vad som finns för spännande mötseplatser i framtiden. 

Här ser du alltid våra senast inlagda produkter: