Crema Catalana

Crema Catalana

Vikt: 60 g

Creme Catalana, fyra portioner

Ingredienser: socker, majsstĂ€rkelse, pulver (glukossirap, vegetabilisk olja: palmolja, emulgeringsmedel: E471, E472a, MJÖLKprotein), gelatin, eterisk citronolja, kanelpulver. Kan innehĂ„lla spĂ„r av nötter och soja. Ingredienser topping: socker, kanelpulver

Gör sÄhÀr: 1) HÀll innehÄllet i pÄsen i en glasmixer och tillsÀtt 250 ml kall mellanmjölk. Blanda vÀl i 2-3 minuter, 2) hÀll blandningen i portionsskÄlar och stÀll i kylskÄpet i minst 60 minuter. Desserten ska förvaras i kylskÄp och för bÀsta resultat konsumeras inom 24 timmar. För att desserten ska lyckas mÄste du följa anvisningarna. Det Àr viktigt att endast anvÀnda en glasbehÄllare.

59 kr

Antal

 
KÖP