Om oss

Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av konfektyr, choklad och lakrits av mycket hög kvalitet. Vi vill att du som möter oss i olika sammanhang, här via hemsidan eller kanske på någon mässa, ska känna att du är viktig, du som kund står alltid i centrum och vår målsättning är att du alltid ska vara nöjd med oss och våra produkter.

Vi levererar till återförsäljare, företagspresenter till personal, kunder och leverantörer och har en webshop för dig som är privatperson. Du är självklart varmt välkommen att handla hos våra återförsäljare.

Historia

Hans Hugos som varumärke har funnits sedan 2007, men sedan 1 oktober 2016 är det vi, Cissi och Stefan, som driver företaget Glittvik Delikatess AB. Vi har arbetat med helt andra saker innan vi köpte företaget och det är en spännande resa vi gör. Hittills har vi gett oss in i en ny bransch, flyttat lagret till Göteborg, varit på mässor, provsmakat produkter för att kunna erbjuda dig ett fantastiskt sortiment, utvecklat förpackningar tillsammans med Tobias. När jag skriver detta ska nya hemsidan snart bli offentlig och vi fortsätter arbetet med att utveckla och förnya oss. Och behålla e del av det gamla, som bär historian, som är genuint, som landar erfarenheter. Välkommen att följa med oss in i framtiden.

Vårt motto

Vi tror på generositet. Vi vill skapa långsiktiga relationer. Vi tror på snällhet i mötet mellan människor i alla sammanhang kombinerat med professionalitet i affärssammanhang. Vi vill att vårt företagande ska vara ett sätt att förbättra världen. Därför är det viktigt för oss att vårt företag kan bidra till att människor får det bättre. Det kan vara ett leende, som får någon att orka en dag till, det kan vara att skapa arbetstillfällen för kvinnor som på så sätt kan skyddas från trafficking. Medmänsklighet och omtanke. Vi är övertygade om detta kan ske genom lite vardagslyx och smakfullt lördagsgodis. Välkommen till vår värld av godsaker.